Collectieve zorgverzekering minima afsluiten

Een laag inkomen bij het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering mag geen drempel zijn. De collectieve zorgverzekering is een verzekering voor de inwoners van de gemeente Heemskerk met een laag inkomen en (veel) zorgkosten. U kunt kiezen uit twee collectieve zorgverzekeringen die bestaaan uit een basispakket en verschillende aanvullende verzekeringen.

Voordelen

Naast een korting op het basispakket en de aanvullende verzekering, betaalt de gemeente een deel van uw premie (€20,- per deelnemer per maand) en profiteert u van meerdere extra’s (waaronder gespreid betalen van eigen risico).

Afsluiten

De collectieve zorgverzekering voor minima wordt in samenwerking met Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid aangeboden. Voor meer informatie, een vergelijking tussen de pakketten en aanmelden verwijzen wij u naar:

www.gezondverzekerd.nl

U komt in aanmerking als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

• U woont in de gemeente Heemskerk.
  • U krijgt een bijstandsuitkering of u heeft een ander inkomen dat niet hoger is dan 130% van de bijstandsnorm (zie normenpagina).

Vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over de verzekering? Neem dan contact op met een van de volgende gegevens:

• Zilveren Kruis Achmea: 071-7510033
  • Zorg en Zekerheid: 071-5825550