Gymzaal huren

Wilt u een keer sporten met vrienden of kennissen? Of heeft u bijvoorbeeld een leuk idee voor een activiteit voor ouderen? Dan heeft u de mogelijkheid om gymzalen (o.a.) via de gemeente te huren. Elk seizoen worden de zalen ingeroosterd voor de gymlessen voor de basisscholen. Ook verenigingen die contractueel gebruik maken van de gymzalen zijn in dit rooster verwerkt. Op de momenten dat de zalen niet in gebruik zijn, is het mogelijk om er een te reserveren.

Gymzalen/sportaccommodaties van de gemeente:

• Bachstraat: max 125 personen.
  • Duitslandlaan: max 125 personen.
  • Marnestraat: max 125 personen.
  • Stijkelstraat: max 125 personen.
  • Visserstraat: max 72 personen.

Door een tijdelijke onderbezetting bij de groep exploitatie kunnen we op dit moment onze dienstverlening niet op het gewenste niveau houden. Het verzoek is alle vragen over huur van gymzalen en alle andere vragen over exploitatie te stellen op mailadres: . Er zal rekening gehouden moeten worden met een verwerkingstijd van een week.

Huur een gymzaal van de gemeente

Kosten 2019

De huurprijzen van 2019 voor een gymzaal in Heemskerk zijn:

• Uurtarief voor verenigingen: € 18,35.
    • Uurtarief voor particulieren: € 20,81.

Tarief voor het gebruik van sportzaal De Velst

• Uurtarief: € 36,06

Voorwaarden en instructie

Lees voor meer informatie de gebruiksvoorwaarden (352 KB) en het instructieboekje (222 KB)voor het gebruik van de gymzalen. Bekijk de locaties van de gymzalen op deze plattegrond (2.2 MB).

Ook te huur

Naast bovenstaande zalen, kunt u ook andere gymzalen/sportaccommodaties reserveren in Heemskerk. U kunt kiezen uit:

• Sportzaal De Velst: max 250 personen
      Dit is een sportzaal (afmeting 28 x 22 meter) die door middel van een neerlaatbare wand verdeeld kan worden in twee gymzalen (afmeting 14 x 22 meter).
      Reserveren kan via: sportaccommodatiesbeverwijk.nl
    • Sporthallen de Waterakkers